online theoriecursus

Online theoriecursus voor slechts € 38.50!

iTheorie is de beste voorbereiding voor je rijbewijs theorie-examen. Met een digitaal handboek, leuke filmpjes, leerzame audio en 50 oefenexamens bereidt iTheorie je optimaal voor op je theorie-examen!

Auto

Motorfiets

Bromfiets

iTheorie: de beste voorbereiding voor het theorie van je rijbewijs

Theorie personenauto, motor en bromfiets oefenen op een manier die past bij deze tijd?
Wil jij je rijbewijs halen? Dan moet je voordat je het praktijkexamen mag doen eerst je theorie-examen halen. iTheorie helpt je bij het leren van de benodigde stof en toetst je kennis met tussentijdse testen en oefenexamens. Start nu met leren voor je theorie-examen!

De alles-in-één opleiding helemaal up-to-date

Dit kun je verwachten van onze theorie-cursus.

Je doorloopt stap voor stap de acht hoofdstukken in het volledig digitale lesboek. De leerstof bestaat uit behapbare teksten, audio-fragmenten, korte video’s, afbeeldingen en illustraties. Dat maakt het leren niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker

Na elk hoofdstuk volgt een tussentijdse toets met examenvragen, zodat je direct weet hoe goed je de stof beheerst. Na afloop van de toets zie je direct welke leerstof je nog wat beter moet leren.

Met maar liefst 50 officiële oefenexamens van het CBR kun je uitgebreid oefenen voor het theorie-examen voor je rijbewijs. Doordat de oefenexamens precies zo werken als de echte examens, ga je goed voorbereid naar je theorie-examen!

Duidelijke teksten, audio, video’s, afbeeldingen en illustraties zorgen dat de stof eenvoudig te begrijpen is. Na elke tussentijdse toets en oefenexamen volgt per foute vraag een uitgebreide uitleg over het juiste antwoord. Hierdoor krijg je meer inzicht in dit onderwerp. Bovendien krijg je na elke tussentijdse toets en oefenexamen een persoonlijk studieadvies.

De iTheorie opleiding wordt dagelijks bijgewerkt en voldoet daardoor altijd aan de laatste Europese en Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast heb je altijd de beschikking over de vijftig meest recente oefenexamens van het CBR.

Doordat de cursus van iTheorie 3 jaar geldig is, kun je studeren op de momenten dat het jou uitkomt. Ben je niet geslaagd voor je theorie-examen? Geen nood! Je mag de cursus gratis herhalen.

De cursus bevat een bijlage met alle verkeersborden en hun betekenis en een extra module voor gevarenherkenning. Heb je dyslexie? Geen probleem! Je kunt alle teksten laten voorlezen.

iTheorie werkt op alle apparaten: smartphones, tablets, laptops en computers. Leer dus waar en wanneer jij wilt!
theorie aanvragen itheorie auto theorie
  • Alle theorie-examens werken als het echte CBR examen
  • Je oefent alles digitaal op je smartphone, tablet of laptop 
  • Heldere uitleg en duidelijke teksten
itheorie cross device theorie aanvragen auto theorie

De meest geslaagde route naar je theorie

  • iTheorie is zo helder en duidelijk opgezet dat je wel móet slagen!
  • Verkeerstheroe leren was nog nooit zo leuk en leerzaam
  • Met iTheorie leer je op een snelle en efficiente manier de theorie die je nodig hebt om te slagen voor het CBR Theorie-examen

Wat is iTheorie?

Bij iTheorie bestaat de volledige voorbereiding voor het theoretische deel van je rijbewijs uit online theorie: alle stof is digitaal. Het digitale leerboek bestaat uit acht hoofdstukken, die in samenwerking met het CBR zijn samengesteld. Via korte teksten en inzichtelijke video’s leer je over gevaarherkenning en praktijkinstructies. De leerstof is ook via audio beschikbaar. Hierdoor kun je de informatie ook eenvoudig tot je nemen wanneer je dyslectisch bent. Na elk hoofdstuk volgt een tussentijdse toets, waarmee je kunt controleren of je de behandelde stof goed beheerst. Wanneer je alle hoofdstukken hebt gehad, kun je echt voor het theorie van je rijbewijs oefenen; iTheorie biedt vijftig theorie-examens van het CBR aan. Zo kun jij uitgebreid oefenen en ben je optimaal voorbereid op het theorie-examen.

iTheorie Auto

Wanneer je je rijbewijs hebt, gaat er een wereld voor je open. Met je rijbewijs op zak kun je met de auto (bijna) overal heen en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Om de weg op te mogen, moet je natuurlijk wel weten welke regels er gelden op de weg. Daarom moet je in Nederland eerst je theorie-examen halen voordat je praktijkexamen mag doen. Met iTheorie leer je alles wat je moet weten en bereid je je optimaal voor op je theorie-examen voor je rijbewijs B.

iTheorie Motor

Een motor heeft vele voordelen: het is goedkoper dan een auto, je hebt geen last van files en je kunt hem overal parkeren. Maar voordat je je helm opzet en mag wegrijden, moet je natuurlijk over een motorrijbewijs beschikken. Behalve rijvaardigheid op de motor, is het ook belangrijk dat je weet aan welke regels je je moet houden. Hiervoor is theorie rijbewijs A, theorie rijbewijs A1 en theorie rijbewijs A2 in het leven geroepen. Voor de beste voorbereiding voor je theorie-examen ben je bij iTheorie aan het juiste adres.

iTheorie Brommer

Bromfietsen, waar ook de bekende scooters onder vallen, zijn handige vervoersmiddelen voor wanneer je wat grotere afstanden wilt overbruggen en te jong bent voor een autorijbewijs of motorrijbewijs. Je mag namelijk al op je 16e het praktijkexamen voor de bromfiets doen. Voordat je aan je praktijkexamen begint, moet je wel het theorie-examen voor de bromfiets met een voldoende afronden. Met duidelijke leerstof, veel toetsen en oefenexamens is iTheorie de ideale voorbereiding op jouw theorie-examen voor de bromfiets.

Online Theorie oefenen

Onze online theoriecursus is dé oplossing voor iedereen die zich voorbereidt op het theorie-examen voor een rijbewijs. Met ons digitale platform transformeren we de manier waarop je leert. Vergeet de ouderwetse studieboeken; met de interactieve leerervaringen met onze veelzijdige online tools. Ons programma bevat heldere teksten, leerzame audiofragmenten en boeiende video’s, allemaal ontworpen om jouw leerproces te ondersteunen en te verrijken.

Elk aspect van onze cursus is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van moderne leerlingen. De cursus bevat tussentijdse toetsen na elk hoofdstuk en biedt 50 officiële CBR oefenexamens, waardoor je een realistisch beeld krijgt van het echte theorie-examen. Studeren kan op elk apparaat, waardoor je flexibel blijft in je voorbereiding. Onze online theoriecursus is niet alleen een leermiddel; het is jouw digitale route naar succes.

theorie 20oefenen
autotheorie 20oefenen

Online Theorie Cursus

Onze online theorie cursus is jouw persoonlijke gids op de weg naar het behalen van je rijbewijs. Deze uitgebreide en interactieve cursus is speciaal ontworpen om jou te voorzien van alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen het theorie-examen te benaderen. In een wereld waarin informatie snel en digitaal beschikbaar is, biedt onze cursus een moderne, flexibele en boeiende manier van leren.

Met een structuur die je door acht cruciale hoofdstukken leidt, biedt onze cursus een diepgaand begrip van elk aspect van de verkeerstheorie. Elke sectie wordt afgesloten met een tussentijdse toets, gevolgd door persoonlijke feedback en studieadviezen. Je krijgt toegang tot de meest recente oefenexamens, die je voorbereiden op de echte examenervaring. Onze cursus is ontworpen om je niet alleen te helpen slagen voor je examen, maar ook om een veilige en verantwoordelijke bestuurder te worden. Met de online theorie cursus ben je niet alleen aan het leren; je bent op weg naar meesterschap in rijtheorie.
 

  • Als het echte CBR examen
  • Je oefent alles digitaal
  • Heldere uitleg en duidelijke teksten
  • Al 20 jaar de beste theorie cursus