Restitutie

Bedenktijd/retour 
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heb het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter kan dit alleen als je geen gebruik hebt gemaakt van het product, dit is omdat wij producten digitaal aanbieden.  Mocht het product niet werken door een systeemfout dan lossen wij dit op zodat je het weer kan gebruiken.  
 
Product ruilen? 
Het kan ook zijn dat je per ongelijk een verkeerde categorie heeft besteld, je hebt dan de mogelijkheid om dit product om te ruilen voor de juiste. Neem dan gelijk contact met ons op om hier naar te vragen. 


Reviews van echte klanten 
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Kiyoh. Kiyoh helpt ons om het vertrouwen van een nieuwe klant te winnen. Daarvoor in de plaats helpen onze klanten de website verbeteren. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. 


Levertijd & verzendkosten 
Levering verloopt direct via de site of via de mail, na het door jou bestelde product kun je dus gelijk aan de slag, ook word jouw account bevestigd op de mail. Als dat niet zo is kan het zijn dat ongewenst de boosdoener is.  

  • Als het echte CBR examen
  • Je oefent alles digitaal
  • Heldere uitleg en duidelijke teksten
  • Al 20 jaar de beste theorie cursus